تاریخچه دارچین:

این گیاه معطر وخوش طعم اززمان های بسیار دورتوسط انسان کشف ومورد استفاده قرار گرفته است.خاستگاه اصلی وزیستگاه بومی دارچین کشور سریلانکاست. امروزه درخت دارچین درکشور های چین وهند نیز کشت میشود،این درخت همیشه سبز تمام قسمت هایش خوش بو وخوش عطر است.
ترکیبات فعال دارچین
دارچین حاوی ترکیبات فعالی مانند:
- سینامالدئید: عامل اصلی طعم و رایحه آن که خواص ضدالتهابی و ضدباکتریایی دارد.
- پلیفنولها: آنتیاکسیدانهای قوی که به کاهش استرس اکسیداتیو کمک میکنند.
- کومارین: ترکیبی که در مقادیر زیاد ممکن است برای کبد مضر باشد، اما در دوزهای پایین فوایدی دارد.
فواید دارچین:
منبع غنی آنتی اکسیدان:
برا اساس آمار درمان کالیفرنیا(OTAC)
بیشترین مقدار آنتی اکسیدان را دارد.
حتی بیشتر از سیر، آویشن، رزماری
خواص درمانی به خاطر آنتی اکسیدان هایی است که با نام های پلی فنول،فنولیک اسید و فلاونوئید ها شناخته میشود. این آنتی اکسیدان ها درخوراکی های مثل شکلات تلخ، وانواع توت وجود دارد واسترس را کاهش میدهد.
خواص ضد التهابی دارچین:
آنتی اکسیدان های موجود در دارچین به دلیل دارابودن خاصیت ضدالتهابی خطر ابتلا به سرطان و حمله ی قلبی را کاهش میدهد .عملکرد مغز را بهبود میبخشد.
محافظت از قلب با دارچین:
مواد موجود در آن میتواند کلسترول بد خون (LDL)را کاهش میدهد و کلسترول خوب خون (HDL)را ثابت نگه دارد.
فشار خون هم که یکی از عوامل بروز حملات قلبی است را کاهش میدهد.
درافزایش گردش خون وافزایش بهبود بخش های آسیب دیده ی بدن موثر است.

مبارزه با دیابت:
به ماده ی غذایی ضد دیابت شهرت یافته است.قند خون را کاهش میدهد .هورمون انسولین(تنظیم کننده قند خون)را افزایش میدهد . تحقیقات نشان داده که افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ با مصرف دارچین میتوانند پس از مدتی اثرات مثبت آن را در کاهش قند خون مشاهده کند.
ضد آلزایمر:
خواص آنتی اکسیدانی میتواند از مغز دربرابر بیماری های مرتبط با آن مانند پارکینسون و آلزایمر محافظت کند.تحقیقات نشان دادهاند که دارچین میتواند عملکرد مغز را تقویت کرده و خطر بیماریهای عصبی مانند آلزایمر و پارکینسون را کاهش دهد.
کاهش احتمال ابتلا به سرطان:
ازتخریب دی ان ای،جهش سلولی در رشد تومورهای سرطانی جلوگیری میکند. سلول های مستعد ابتلا به سرطان خود به خود تخریب میشوند. همچنین به طور ویژه ای درسلامت روده ی بزرگ نقش مهمی دارد.ازابتلا به سرطان روده بزرگ جلوگیری می کند.
جلوگیری ازعفونت ورود ویروس ها:
یک آنتی بیوتیک ، آنتی میکروب ، آنتی ویروس و ضد قارچ طبیعی بدن است.
حفظ سلامت دندان ها و خوش بو کننده دهان:
تحقیقات اخیر نشان داده که دارچین درمبارزه با باکتری های که در میکروفارای دهان وجوددارد. وباعث پوسیدگیدندان وایجاد حفره دردندان ، عفونت زبان بوی بد دهان میشوندنقش مهمی دارد. بیشترین توانایی را درحفظ سلامت دهان ودندان دارد ومانند دهانشویه طبیعی عمل میکند.
مبارزه با آلرژی:
بخاطر دارا بودن ترکیبات ضد خارش و کاهش تولید هیستامین دربدن میتواند با آلرژی مقابله کند.درکاهش وکنترل آسم مفید است.
افزایش میل جنسی:
یک ماه مصرف به بهبود کیفیت اسپرم وعملکردتولید مثل درمردها کمک میکند وباعث افزایش میل وتوان جنسی میشود.
اشکال مختلف دارچین و نحوه مصرف
دارچین به اشکال مختلفی در بازار موجود است:
- چوب : برای دمکردن چای یا استفاده در غذاهای مختلف.
- پودر : برای افزودن به غذاها، شیرینیها و نوشیدنیها.
- روغن : دارای خواص ضدباکتریایی و تسکیندهنده.
- مکملها: در قالب کپسول برای استفاده دارویی.
نتیجه گیری:
دارچین به تنهایی حاوی بیش از ۴۱ نوع ترکیب محافظت کننده ی بدن است. دارچین را فقط یک ادویه نبینید، وقتش رسیده حالا که تحقیقات پژوهشگران را مطالعه کردید. برای اطلاعات بیشتر با پشتیبانی سایت در تماس باشید.