مطالب آموزشی

دانه کینوا

یکی از سوپر فودهایی که طی سالیان اخیردردنیا مورد توجه قرار گرفته است.متاسفانه این ماده غذایی پرخاصیت وشگفت انگیز درایران کاملا شناخته نشده است.
استفاده از کینوا محدویت سنی ندارد براتمام سنین مفید است.
در دهه ۱۹۷۰ این دانه به دنیا معرفی شد ازآن به بعد تعداد مصرف کنندگان در دنیا افزایش پیدا کرد.

دردهه ی ۱۹۸۰ کینوا به ایالت متحده بردند واین دانه دریافت متحده واروپا به شهرت بیشتری رسید.
بین سال‌های ۲۰۱۳ و۲۰۱۴ تقاضا برای کینوادرکشورهای توسعه یافته به شدت افزایش یافت به نحوی که سازمان ملل متحده (UN)سال ۲۰۱۳ را سال جهانی (کینوا)نامید!

یکی ازمهمترین محصولات نیوشا ازنظر ارزش غذایی دانه کینوا محسوب میشود.

ارزش غذایی کینوا:

۱.کربوهیدرات :

بیشترین کربو هیدرات موجود در این دانه نشاسته است.یکی دیگر ازمزایای مهم فیبر موجود درکینوا ست که مرحله هضم را آسان‌تر واحساس سیری را افزایش می دهد.

۲.پروتئین:

واسیدهای آمینه:ازنظر پروتئین واسید آمینه کینوا یک ماده غذایی خاص و ویژه هست.به طور کلی ۹ اسید آمینه وجود دارد که باید از طریق رژیم غذایی دریافت شوند.این اسیدهای آمینه “اسید آمینه ضروری” نامیده می‌شوند کینوا تمام این ۹ اسید آمینه را یکجا درترکیبات خود دارد.
وهمین باعث رشد قدی ومویی کودکان ونوجوانان می‌شود با وجود اینکه این ماده غذایی برا تمان سنین پرخاصیت است.

۳.ترکیبات فنولی:

فلاوونوئیدها وفنولیک اسیدهاست. خاصیت آنتی اکسیدانی دارد برای سلامت مفید هست واز رشد سلول های سرطانی جلوگیری می‌کند.

۴.اسیدهای چرب غیر اشباع:

این اسیدهاکه درکینوا موجود هست .به بهبود بیماری قلبی وعروقی کمک می‌کند.

۵.انواع ویتامین: (B1.B2.B3.B9.B12.C.E)

سرشار از ویتامین های (B.C.E)
برای تامین انرژی مفید هست.

۶.مواد معدنی: (کلسیم.منیزیم.آهن.مس.روی)

این دانه ی شگفت انگیز دارای مقدار زیادی ازمواد معدنی ضروری بدن هست.درپیشگیری ازبیماری ها وعارضه ها مفید است.

۷.فیتو استرول ها:

فیتو استرول هاساختاری مشابه کلسترول دربدن انسان است.این مواد مانع جذب کلسترول میشود.پس درگاهش سطح کلسترول موثرند.

درتمام غذاهای ایرانی وفرنگی

انواع سوپ ها

انواع سالاد

دسرها

غذای کمکی (فرنی) برای کودکان وخردسالان

به صورت آرد برای تهیه انواع نان.شیرینی وبسکویت و….

روش پخت :

به مدت ۲ ساعت قبل از پخت خیسانده شود.

پخت کینوا سفید: به مدت ۱۰تا ۱۵ دقیقه

پخت دانه کینوا رنگارنگ:به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه

برای چه کسانی مفید است:

افراد مبتلا به دیابت نوع ۲

مبتلایان مشکلات گوارشی

مبتلایان به عارضه های کبدی

افرادی که فشار خون بالا دارند

چربی خون بالا

اضافه وزن

نوزادان .کودکان.نوجوانان.سالخوردگان

ورزشکاران

گیاهخواران

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *